• Velkommen til Tversted Skole

  Velkommen til Tversted Skole

  Tversted Skole blev bygget i 1956, men lukkede som folkeskole i 2015. Herefter blev bygningerne overtaget af Isager Aps, som i dag anvender dele af skolen til administration og garnlager. Den gamle lærerbolig er nu gæstehus og i den tidligere børnehave har vi galleri, undervisnings-/festlokaler og gæsteboliger. Det er i disse omgivelser der afholdes kurser, julemarked og meget mere.

 • Dyrene på Tversted Skole

  Dyrene på Tversted Skole

  På de grønne arealer omkring både skolen og caféen lever vores dyr, som er vokset til en større flok efterhånden. Mohairgeder og Spælsaufår og de fem alpaca lamaer, som alle lever og trives på skolens grønne arealer.
 • Kunsthåndværkerne på skolen

  Kunsthåndværkerne på skolen

  Skolens mange kvadratmeter giver mulighed for leje af værkstedsplads for de lokale kunsthåndværkere. Den første lørdag i hver måned fra kl. 14-16.00 afholdes Åbent Hus, med mulighed for at følge de aktuelle kunstnere.
 • Kursist på skolen

  Kursist på skolen

  Når du kommer som kursusgæst, vil det ofte være skolens lokaler og areal der danner ramme om undervisningen. Masser af plads - ude og inde - og har du valgt indkvarteringen med, er det også hér, i den tidl. lærerbolig, du skal bo. Skolen er placeret i udkanten af Tversted. I rolige og grønne omgivelser tæt på strand, plantage og skøn natur.


Kursusaktivitet

Kursusaktivitet

Se hjemmesidens kalender for aktiviteter på Tversted Skole.

Øvrig kursusoversigt for 2018 findes på Isagers hjemmeside.

Isager Strik
Skolens køkken

Skolens køkken

Det store skolekøkken på Tversted Skole er nyrenoveret og her har gæster og kursister muligheden for at nyde køkkenets mad, gennem sommersæsonen. Herudover åbner skolens køkken i forbindelse med forskellige arrangementer, eksempelvis Jazzy Days i uge 42 og Julemarkedet i starten af december. Skal du holde fest kan vi også være behjælpelige. Kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.

Læs mere

Gæstehuset

Gæstehuset

På skolens område ligger den tidligere lærerbolig, som nu anvendes til indkvartering af fortrinsvis kursusdeltagere, men vi tilbyder også logi, udenfor højsæsonen, for feriegæster med lyst til at bo i Tversted. Huset har 7 værelser med ialt 20 sovepladser, fordelt i stueplan og på førstesal. Vær opmærksom på at der ikke kan tilbydes eneværelse, i travle perioder. Ved køb af logi er det derfor en seng i et delt værelse, der købes. For yderligere oplysninger kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere


Kommende aktiviteter

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 06 April 2019

Strik og Broderi

Strik og Broderi

Fredag, 03 maj 2019

Strik og Broderi

Strik og Broderi

Lørdag, 04 maj 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 04 maj 2019