• Kunsthåndværkerne på skolen

  Kunsthåndværkerne på skolen

  Skolens mange kvadratmeter giver mulighed for leje af værkstedsplads for lokale kunsthåndværkere. Den første lørdag i hver måned fra kl. 14-16.00 afholdes Åbent Hus, med mulighed for at besøge skolens værksteder.

  Read more

 • Velkommen som kursist 2020

  Velkommen som kursist 2020

  Når du kommer som kursusgæst, danner skolens lokaler ramme om undervisningen. Her er masser af plads og har du valgt indkvarteringen med, bor du i den tidligere lærerbolig. Skolen ligger i udkanten af Tversted. I rolige omgivelser tæt på strand, plantage og skøn natur. Læs med på Isagers Kursusprogram 2020 hér og find det kursus der passer præcis til dig.

  Read more

 • Kultur på Tversted Skole

  Kultur på Tversted Skole

  Foreningen ´Kultur på Tversted Skole´ er stiftet 2019. En platform for udvikling af nye kulturelle fællesskaber og aktivitet - både her på skolen og lokalt.

  Read more

 • Dyrene på Tversted Skole

  Dyrene på Tversted Skole

  På de grønne arealer omkring skolen lever vores dyr, som er vokset til en større flok efterhånden. Mohairgeder, Spælsau og de fire alpacaer, som alle lever og trives på skolens grønne arealer.
 • Velkommen til Tversted Skole

  Velkommen til Tversted Skole

  Tversted Skole blev bygget i 1956, men lukkede som folkeskole i 2015. Herefter blev bygningerne overtaget af Isager Aps, som i dag anvender dele af skolen til administration og garnlager. Den gamle lærerbolig er nu gæstehus (med plads til i alt 23 personer) og i den tidligere børnehave har vi galleri, undervisnings-/festlokaler og gæsteboliger. Det er i disse omgivelser der afholdes kurser, julemarked og meget mere.Kursusaktivitet

Kursusaktivitet

Se hjemmesidens kalender for aktiviteter på Tversted Skole.

Øvrig kursusoversigt for 2020 findes på Isagers hjemmeside.

Isager Strik
Skolens køkken

Skolens køkken

Læs mere om skolens køkken hér og følg med i skolens aktiviteter på hjemmesidens kalender. Det store skolekøkken på Tversted Skole er nyrenoveret og her har gæster og kursister muligheden for at nyde køkkenets mad, gennem sommersæsonen. Herudover åbner skolens køkken i forbindelse med forskellige arrangementer, eksempelvis Jazzy Days i uge 42 og Julemarkedet i starten af december. Skal du holde fest kan vi også være behjælpelige. Kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.

Læs mere

Gæstehuset

Gæstehuset

På skolens område ligger den tidligere lærerbolig, som nu anvendes til indkvartering af fortrinsvis kursusdeltagere, men vi tilbyder også logi, udenfor højsæsonen, for feriegæster med lyst til at bo i Tversted. Huset har 7 værelser med ialt 20 sovepladser, fordelt i stueplan og på førstesal. Vær opmærksom på at der ikke kan tilbydes eneværelse, i travle perioder. Ved køb af logi er det derfor en seng i et delt værelse, der købes. For yderligere oplysninger kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere


Kommende aktiviteter

OM Knitwear

OM Knitwear

Tirsdag, 16 Juni 2020

OM Knitwear

OM Knitwear

Onsdag, 17 Juni 2020

Open Knit Lab - Production

Open Knit Lab - Production

Fredag, 19 Juni 2020