• Dyrene på Tversted Skole

  Dyrene på Tversted Skole

  På de grønne arealer omkring skolen lever vores dyr, som er vokset til en større flok efterhånden. Mohairgeder, Spælsau og de fire alpacaer, som alle lever og trives på skolens grønne arealer.
 • Kultur på Tversted Skole

  Kultur på Tversted Skole

  Foreningen ´Kultur på Tversted Skole´ er stiftet 2019. En platform for udvikling af nye kulturelle fællesskaber og aktivitet - både her på skolen og lokalt.

  Read more

 • Velkommen til Tversted Skole

  Velkommen til Tversted Skole

  Tversted Skole er bygget i 1956, men lukkede som folkeskole i 2015 og overtaget af Isager Aps, som i dag anvender dele af skolen til administration og lager. Den gamle lærerbolig er nu gæstehus (til ca. 20 personer) og i den tidligere børnehave har vi galleri, kursus-/festlokaler og gæsteboliger.

 • Kunsthåndværkerne på skolen

  Kunsthåndværkerne på skolen

  Skolens mange kvadratmeter giver mulighed for leje af værkstedsplads for lokale kunsthåndværkere. Hver tredje måned afholdes Åbne Værksteder, med mulighed for at opleve skolens mange aktiviteter. Følg med her, på Facebook/IG for opdateringer om vores næste arrangement.

  Read more

 • Kursusdeltager på skolen

  Kursusdeltager på skolen

  Når du kommer som kursusgæst, danner skolens lokaler ramme om undervisningen. Her er masser af plads og har du valgt indkvartering, bor du i den tidligere lærerbolig.

  Read moreKursusaktivitet

Kursusaktivitet

Se hjemmesidens kalender for aktiviteter på Tversted Skole.

Øvrig kursusoversigt for 2021 findes på Isagers hjemmeside.

Isager Strik
Skolens køkken

Skolens køkken

Læs mere om skolens køkken hér og følg med i skolens aktiviteter på hjemmesidens kalender. Det store skolekøkken på Tversted Skole er nyrenoveret og her har gæster og kursister muligheden for at nyde køkkenets mad, gennem sommersæsonen. Herudover åbner skolens køkken i forbindelse med forskellige arrangementer, eksempelvis Jazzy Days i uge 42 og Julemarkedet i starten af december. Skal du holde fest kan vi også være behjælpelige. Kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger.

Læs mere

Gæstehuset

Gæstehuset

På skolens område ligger den tidligere lærerbolig, som nu anvendes til indkvartering af fortrinsvis kursusdeltagere, men vi tilbyder også logi, udenfor højsæsonen, for feriegæster med lyst til at bo i Tversted. Huset har 7 værelser med ialt 20 sovepladser, fordelt i stueplan og på førstesal. Vær opmærksom på at der ikke kan tilbydes eneværelse, i travle perioder. Ved køb af logi er det derfor en seng i et delt værelse, der købes. For yderligere oplysninger kontakt os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere


Kommende aktiviteter