Aktiviteter

Siden skolen blev overtaget af Isager er der kommet mange aktiviter i rummene. De fleste klasselokaler er lejet ud til kunstnere og kunsthåndværkere, men skolen disponerer også over rum der kan lejes til kortere kurser og fester og andre arrangementer.

Et af de populære arrangementer er skolens JULEMARKED, som nu afholdes hvert år den 2. weekend i december. Her findes boder med julebag, konfekt, chokolade, og man kan være sikker på at finde fine julegaver hos de udstillende kunstværkere eller evt. lave sin egen på et af de kurser, der tilbydes i løbet af weekenden. Til julemarkedet åbner også skolens restaurant og popup-caféer.

engel test

I uge 42 afholdes JAZZY DAYS i Tversted og onsdag aften i ugen byder skolen på en FÆLLESSPISNING med foredrag og jazz. Der afholdes desuden FÆLLESSPISNINGER på onsdage i løbet af sommeren (juni, juli og august) dels med vores egen kok og dels med gæstekokke fra nær og fjern. I løbet af året vil der også være fællesspisning på skolen og ofte med et tema og evt. en film eller et foredrag.

Den første lørdag i hver måned er der ÅBENT HUS på skolen fra kl. 14 – 16. Her er værkstederne åbne og man har mulighed for at kigge ind.

Skolen er i det hele taget meget åben for arrangementer udefra, så kom frit med forslag og planer!


Kommende aktiviteter

Skaftevævning

Skaftevævning

Mandag, 20 maj 2019

Gymnastik på Skolen

Gymnastik på Skolen

Torsdag, 23 maj 2019

Morgensang

Morgensang

Fredag, 24 maj 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 01 Juni 2019