Aktiviteter

Siden skolen blev overtaget af Isager er der kommet mange aktiviteter i de gamle klasselokaler. De fleste klasselokaler er lejet ud til kunstnere og kunsthåndværkere, men skolen disponerer også over rum der kan lejes til kortere kurser og andre arrangementer.

Gennem året er der mange åbent hus-arrangementer, hvor du kan kigge ind i alle kunsthåndværkernes værksteder. Denne dag er der altid god stemning og god tid til en snak om det enkelte håndværk.

Et af de populære arrangementer er skolens årlige julemarked, som afholdes hvert år den anden weekend i december. Her findes boder med julebagning, konfekt, dekorationer og meget mere. Man kan her være ret sikker på at finde fine julegaver hos de udstillende kunstner eller evt. lave sin egen på et af de kurser, der tilbydes på værkstederne i løbet af weekenden. Til julemarkedet åbner også skolens restaurant og popup-caféer.

Koncert: Any Colour You Like

Lørdag, 13 august 2022