Aktiviteter

Siden skolen blev overtaget af Isager er der kommet mange aktiviter i rummene. De fleste klasselokaler er lejet ud til kunstnere og kunsthåndværkere, men skolen disponerer også over rum der kan lejes til kortere kurser og og andre arrangementer.

Et af de populære arrangementer er skolens JULEMARKED, som nu afholdes hvert år den 2. weekend i december. Her findes boder med julebag, konfekt, dekorationer mm.Man kan være ret sikker på, at finde fine julegaver hos de udstillende kunstværkere eller evt. lave sin egen på et af de kurser, der tilbydes i løbet af weekenden. Til julemarkedet åbner også skolens restaurant og popup-caféer.

Skolens køkken er fyldt af sommeraktiviteter; Fredagsbar, lørdagsfrokost mm. Og kom til FÆLLESSPISNINGER på onsdage i løbet af sommeren (juni, juli og august) dels med vores egen kok og dels med gæstekokke fra nær og fjern. I løbet af året vil der også være fællesspisning på skolen og ofte med et tema og evt. en film eller et foredrag.

Den første lørdag i hver måned er der ÅBENT HUS på skolen fra kl. 14 – 16. Her er værkstederne åbne og man har mulighed for at kigge ind.

Skolen er i det hele taget meget åben for arrangementer udefra, så gode idéer er velkomne!


Kommende aktiviteter

Japan i Tversted

Japan i Tversted

Lørdag, 21 September 2019

Japan i Tversted

Japan i Tversted

Søndag, 22 September 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 05 Oktober 2019

Børne-/Voksendage i Vævestuen

Børne-/Voksendage i Vævestuen

Tirsdag, 15 Oktober 2019