Gæstehuset

 

Gæstehuset er en tidligere lærerbolig, som nu er indrettet med plads til ca. 20 overnattende gæster. 

Indretning af Gæstehuset:

På 1. sal findes fire hyggelige værelser med 2 enkeltsenge i hvert rum. I foråret 2019 etableres desuden 2 nye badeværelser heroppe.

I stueetagen er der 3 familierum med 2 enkeltsenge og en køjeseng i hvert rum (dvs. 4 sovepladser i hver). Her findes også det lille køkken med gode faciliteter,”fællesrummet” og yderligere to badeværelser. Er du gæst har du mulighed for at tilberede et lille måltid i Gæstehuset, men mange af kurserne inkluderer eksempelvis frokost, hvilken vil fremgå af din kursusbeskrivelse. I sommeren 2019 byder vi velkommen til Camillos Kitchen, som vil forpagte køkkenet på Tversted Skole. Vi glæder os til at samarbejdet, og detaljer ang. morgenmad/frokost mm. vil løbende blive opdateret her.

 

I kælderen er der et fælles vaskerum. Er der mangel på plads i badeværelserne kan brusebadene ved gymnastiksalen benyttes.

Det er muligt at låne en cykel, hvis man bor i gæstehuset. Hjørring City Bike har cykler i området og også hér, på skolen.

Priser på overnatning:

Prisen pr. seng pr. nat er 225dkr i et dobbeltværelse. Eneværelse koster 450dkr, hvis der er plads. Vær opmærksom på at kursister indkvarteres "sammen" i travle kursusperioder.

Der er dyne og pude til hver seng og en linnedpakke m/håndklæder kan lejes. Dette vælges i forbindelse med bestilling af overnatning. Ekstra håndklæde koster 15dkr i leje og hentes på Isager lageret på hverdage ml. 10-15.

Se yderligere beskrivelse af værelser og bestillingsmulighed her

 Helene værelse


Kommende aktiviteter

Skaftevævning

Skaftevævning

Mandag, 20 maj 2019

Gymnastik på Skolen

Gymnastik på Skolen

Torsdag, 23 maj 2019

Morgensang

Morgensang

Fredag, 24 maj 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 01 Juni 2019