Gæstehuset

September 2018: Tversted Skole danne rammen om et studieophold v/ en svensk teatertrup. Det vil ikke være muligt at booke overnatninger for resten af 2018.

- opdateres løbende -

 

Gæstehuset er en tidligere lærerbolig, som nu er indrettet med plads til 20 overnattende gæster. Det er også muligt selv at lave mad i fælleskøkkenet, og under kurser - i højsæsonen - vil der kunne købes morgenmad og frokost i skolens spisestue. En del kurser har dog frokost inkluderet i kursusprisen.

Indretning af Gæstehuset:

På 1. sal findes 2 små og 2 lidt større værelser med 2 enkeltsenge i hvert rum. 

I stueetagen er der 3 familierum med 2 enkeltsenge og en køjeseng i hvert rum. Her findes også det lille køkken,”fællesrummet” og de to badeværelser, som kan benyttes af alle husets beboere.

I kælderen er der et fælles vaskerum. Er der mangel på plads i badeværelserne kan brusebadene ved gymnastiksalen benyttes.

Det er muligt at låne en cykel, hvis man bor i gæstehuset. Hjørring City Bike har cykler i området og også hér, på skolen.

Priser på overnatning:

Prisen pr. seng pr. nat er 225dkr i et dobbeltværelse. Eneværelse koster 450dkr, hvis der er plads.

Der er dyne og pude til hver seng og en linnedpakke m/håndklæder kan lejes. Dette vælges i forbindelse med bestilling af overnatning. Ekstra håndklæde koster 15dkr i leje og hentes på Isager lageret på hverdage ml. 10-15.

Se yderligere beskrivelse af værelser og bestillingsmulighed her

 Helene værelse


Kommende aktiviteter

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 06 April 2019

Strik og Broderi

Strik og Broderi

Fredag, 03 maj 2019

Strik og Broderi

Strik og Broderi

Lørdag, 04 maj 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 04 maj 2019