Design dit eget Coronatørklæde

Fra Lørdag, 27 Juni 2020 10:00

Til Lørdag, 27 Juni 2020 15:00

DESIGN DIT EGET CORONATØRKÆLDE
DATO: 27. og 28. juni 2020 kl. 10 – 15
UNDERVISER: Annette Danielsen (dk)
PRIS: kr. 575 for en dag / kr. 1.150,- for begge dage,- inkl. frokost, kaffe/te samt materialer til prøvestrikning
TILMELDING: Isagerstrik.dk/shop/strik
SPROG: Undervisningen foregår på dansk
LOGI: Overnatning i Tversted Skoles Gæstehus bestilles her

Vi er i den sidste tid blevet rigtig dygtige til at jonglere mellem nærhed og afstand, … det kan man jo godt lade sig inspirere af.
Jeg vil gerne hjælpe dig med at formgive dit helt eget sjal, strikket i forskellige teknikker. Få has på dilemmaet om, hvilke teknikker, der er brugbare til indtag/udtag, hvilke teknikker og strukturer, der “taler med hinanden“, – og hvilke farver, der lykkes bedst “på afstand” af hinanden. Find ud af, hvornår man kan strikke felter sammen, og hvornår det giver mere mening at sy det sammen. Og ikke mindst få regnet ud, hvor mange masker, der skal til, så det passer sammen.
Jeg medbringer strikkeprøver med forskellige brugbare teknikker, som du kan teste. Det vil være forskellige teknikker, jeg præsenterer lørdag og søndag. Begge dage begynder med en snak omkring formgivning af tørklæder. Begge dage vil indeholde en lille regneopgave i forhold til strikkefasthed, og begge dage vil afsluttes med en snak omkring montering.

Du kan frit vælge, om du vil deltage kun den ene af dagene eller vælge begge dage, så du får dobbelt op af strikkeprøver og hygge.

OM ANNETTE
Der er altid fulde huse og højt humør, når Annette underviser på Tversted Skole. Annette har mange års erfaring som underviser, og hun står bag flere bogudgivelser.