HANDCRAFT - kursus med Helga Jóna Thórunnarsdóttir og Helga Isager

Fra Lørdag, 04 December 2021 10:00

Til Søndag, 05 December 2021 12:00

 

KURSUSBESKRIVELSE

D. 4. december udkommer bogen Handcraft, som er blevet til i et samarbejde mellem Helga Jóna Thórunnardóttir og Helga Isager.

De skriver i forordet til bogen:
’Idéen til ’Handcraft’ voksede ud af vores fælles passion for teknikker og detaljer. Vi har undervist sammen i flere år og har samme grundige tilgang til håndværket. Et mønster kan ofte forbedres, så maskerne kommer til at vende helt rigtigt, eller måske skal der strikkes et par masker mere op, for at få perfekte kanter. Muligvis er vi de eneste, der ser det, men det er glæden ved at skabe et stykke færdigt håndværk, der driver os begge i vores arbejde, og gør, at sweateren eller tørklædet bliver brugt i årevis.
Vi havde lyst til at lave en bog, hvor vi kunne samle nogle af de teknikker og mønstre, vi holder mest af, og fandt ud af, at det var oplagt at strikke vanter og handsker, fordi man på et lille stykke strik kommer igennem en masse teknikker.’

På dette kursus skal I, for en gangs skyld, ikke strikke prøver. I vil blive introduceret til bogens mange teknikker, og vil få hjælp til at strikke en fingervante eller en vante. Målet er, at I kan nå at strikke en færdig fingervante eller vante begge dage, og så strikke nr. 2 derhjemme, når I har styr på teknikkerne.TID OG STED

DATO: 4. december 2021 kl. 10.00-15.00  og 5. december 2021 kl. 9.00-12.00.
UNDERVISERE: Helga Jóna Thórunnardóttir og Helga Isager.
PRIS: kr. 1300,- inkl. et eksemplar af bogen Handcraft, 50 g garn, som rækker til et par fingervanter, kaffe og the ad libitum og frokost om lørdagen.
KURSUSSTED: Tversted Skole, Skolevej 11 – 13 Tversted, 9881 Bindslev
YDERLIGERE INFORMATION: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er mulighed for indkvartering i skolens Gæstehus

Kursus bestilles på www.isagerstrik.dk/kurser

PROGRAM

Lørdag den 4. december 2021

10 – 12: Strikkekursus med Helga / Helga i Galleriet
12 – 13: Frokost i spisestuen på skolen
13 – 15: Strikkekurset med Helga / Helga i Galleriet fortsætter
16 – 17: Bogrelease på bogen “Handcraft”

Søndag den 5. december 2021

9 – 12: Strikkekursus med Helga / Helga i Galleriet