Om foreningen

Kultur på Tversted Skole

 I 2015 lukkede Tversted Skole som folkeskole og samme år købte garnfirmaet Isager Aps bygningerne, bl.a. til lager og administration.

Siden er der i årenes løb også blevet skabt arbejdende værksteder med papir, letterpress, bogbinderi, vævning, spinding, keramik og ølbrygning mm. Om sommeren er der strikkekurser og kurser i værkstederne samt sommerkøkken med fællesspisning og meget mere. Isager Aps og Tversted Skole har herudover aholdt en række forskellige arrangementer som fx. morgensang, julemarked, Japan i Tversted, filmaftener og foredrag.

Skolen er stor og mulighederne mange - og de gode faciliteter kan bruges til meget mere.

 

Derfor har vi startet Foreningen Kultur på Tversted Skole, som fremover vil være arrangør af denne type aktiviteter med udgangspunkt i Tversted Skole.

Kultur på Tversted Skole er en platform for udvikling af nye tiltag og fællesskaber. Foreningen kan både tage initiativ til aktiviteter, og yde såvel praktisk som økonomisk støtte til initiativer fra foreningens medlemmer. Overskud fra foreningens aktiviteter anvendes udelukkende til udvikling af nye arrangementer i foreningens regi. 

 

Foreningen Kultur på Tversted Skole vil inspirere og understøtte andre - og samarbejde med foreninger og initiativer i området.

 galleri