Skolens køkken

Camillos sommerkøkken på Tversted Skole

I sommeren 2019 rykker Camillos Køkken ind på Tversted Skole. Her byder vi på ugentlige fællesspisninger, pop-up-middage, fredagsvinbar, lørdagsfrokoster, sommerbutikken "Camillo & Marietta" og meget mere.

Maden i Camillos sommerkøkken vil være et miks af dansk sommer, italiensk varme og fransk charme - krydret med smag, farver og inspiration fra den store øvrige verden. Camillo vil gå på opdagelse hos de nordjyske producenter, for at finde friske, lækre og meget gerne økologise råvarer. Camillos køkken skaber madoplevelser, events og middage i Danmark og i udlandet - og er dét, man på moderne dansk vil kalde en pop-up-restaurant. Bag potter og pander står parret Helle Marietta og Jørgen Smidstrup - der til daglig jonglerer med mad, grafisk design, kommunikation og kreative projekter i Danmark og Berlin. Helle og Jørgen har i de sidste fem år nydt deres somre i Tversted, og har efterhånden en stærk tilknytning til området, Tversted Skole og folkene i byen. I år vender de så tilbage til Tversted Skole, hvor de før har disket op med Camillos Køkken.

 

I den lille sommerbutik "Camillo & Marietta" vil du kunne finde nøje udvalgte købmandsvarer og produkter til køkken og kreative øjeblikke. Du finder også plakater, postkort og kogebogen "Mad der får folk til at tale sammen"  fra Camillos Køkken - en kogebog fyldt med historier, billeder og opskrifter, der alle hylder det fælles måltid.

I løbet af sommermånederne vil Camillos Sommerkøkken invitere til en lang række af arrangementer på skolen. Du kan følge med vores hjemmeside - og allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen til de første:

Fredagsvinbar 7. juni - lørdagsfrokost 8. juni - og fællesspisning hver onsdag fra 12. juni.

 

Hold øje med hjemmesiderne http://camilloskitchen.com/ og https://www.tverstedskole.dk/da/

Kontakt & Info: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tel. 40636899

Facebook: CamillosKitchen & Tversted Skole

Instagram: camillos_kitchen & tversted_skole

 

Morgenmad

Morgenmad

- opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Frokost / varm mad

Frokost / varm mad

- Opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Aftenbuffet

Aftenbuffet

- Opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Fællesspisninger

Fællesspisninger

Fællesspisninger
Hver onsdag i juni, juli og august vil der være fællesspisning i skolens spisesal. Fællesspisningen har ofte et tema og én eller flere gæstekokke.

Start 12. jun, 2019 - hvor Camillos Køkken er vært

Spisestuen

Spisestuen

Spisestuen (50 personer)

Gymnastiksalen

Gymnastiksalen

-

Gymnastiksalen (100 personer)

Galleriet

Galleriet

Galleriet (50 personer)


Kommende aktiviteter

Skaftevævning

Skaftevævning

Mandag, 20 maj 2019

Gymnastik på Skolen

Gymnastik på Skolen

Torsdag, 23 maj 2019

Morgensang

Morgensang

Fredag, 24 maj 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 01 Juni 2019