Skolens køkken

September ´18: Skolens højsæson for kurser og spisearrangementer er slut for i år og køkkenet er derfor også stille nu. Kontakt os på tlf. 20635939 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for evt. individuelle aftaler/arrangementer.

 

Skolekøkkenet på Tversted Skole blev i 2016 ombygget til et professionelt køkken med mulighed for at lave mad til kursister og andre gæster. Endvidere egner skolekøkkenet sig stadig til undervisning og andre events. I forbindelse med leje af f.eks. gymnastiksal og spisestue på skolen, kan vi tilbyde mad fra køkkenet.

 

Cafeen ligger i forbindelse med ISAGER butikken på Skagensvej 74 i Tversted og udlejes kun med kok. Kaffe og te, frokoster eller større menuer kan bestilles og priser aftales individuelt med.

Morgenmad

Morgenmad

1. september ´18: Skolens højsæson for kursus og spisearrangementer er ovre nu, og køkken er også stille. Morgenmad til gæster og kursister er aktuel i sommer-/højsæsonen og reserveres helst forinden (betales på skolen under besøget/opholdet - pris 50kr pr. dag).

Frokost / varm mad

Frokost / varm mad

Yderligere oplysninger følger

Aftenbuffet

Yderligere oplysninger følger.

Fællesspisninger

Fællesspisninger
Hver onsdag i juni, juli og august vil der være fællesspisning i skolens spisesal. Fællesspisningen har ofte et tema og én eller flere gæstekokke. Alle kan melde sig til spisning senest mandagen før på tlf. 20635939 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se i øvrigt Tversted Skoles kalender samt Facebook og Instagram for aktuelle oplysninger.

Spisestuen

Spisestuen

Spisestuen (50 personer)

Gymnastiksalen

Gymnastiksalen

september 2018: Tversted Skole danner ramme om et studieophold for en svensk teatergruppe. Det vil derfor ikke være muligt at leje Gymnastiksalen i resten af 2018. - opdateres løbende -

Gymnastiksalen (100 personer)

Galleriet

september 2018: Tversted Skole danne ramme om et studieophold for en svensk teatergruppe. Det vil ikke være muligt at leje Galleriet i resten af 2018.

Galleriet (50 personer)


Kommende aktiviteter

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 06 April 2019

Strik og Broderi

Strik og Broderi

Fredag, 03 maj 2019

Strik og Broderi

Strik og Broderi

Lørdag, 04 maj 2019

Åbent hus på Tversted Skole

Åbent hus på Tversted Skole

Lørdag, 04 maj 2019