Skolens køkken

August ´19; Camillos Kitchen er nu rejst hjem til Berlin. Vi glæder os over en forrygende og sjov sommer i køkkenet på Tversted Skole!! Tak til Jørgen og Helle (Camillo´erne) og tak til alle jer, der lagde vejen forbi skolen.

Camillos sommerkøkken på Tversted Skole

I sommeren 2019 rykker Camillos Køkken ind på Tversted Skole. Her byder vi på ugentlige fællesspisninger, pop-up-middage, fredagsvinbar, lørdagsfrokoster, sommerbutikken "Camillo & Marietta" og meget mere.

Maden i Camillos sommerkøkken vil være et miks af dansk sommer, italiensk varme og fransk charme - krydret med smag, farver og inspiration fra den store øvrige verden. Camillo vil gå på opdagelse hos de nordjyske producenter, for at finde friske, lækre og meget gerne økologiske råvarer. Camillos køkken skaber madoplevelser, events og middage i Danmark og i udlandet - og er dét, man på moderne dansk vil kalde en pop-up-restaurant. Bag potter og pander står parret Helle Marietta og Jørgen Smidstrup - der til daglig jonglerer med mad, grafisk design, kommunikation og kreative projekter i Danmark og Berlin. Helle og Jørgen har i de sidste fem år nydt deres somre i Tversted, og har efterhånden en stærk tilknytning til området, Tversted Skole og folkene i byen. I år vender de så tilbage til Tversted Skole, hvor de før har disket op med Camillos Køkken.

I den lille sommerbutik "Camillo & Marietta" vil du kunne finde nøje udvalgte købmandsvarer og produkter til køkken og kreative øjeblikke. Du finder også plakater, postkort og kogebogen "Mad der får folk til at tale sammen"  fra Camillos Køkken - en kogebog fyldt med historier, billeder og opskrifter, der alle hylder det fælles måltid.

I løbet af sommermånederne vil Camillos Sommerkøkken invitere til en lang række af arrangementer på skolen. Du kan følge med vores hjemmeside - og allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen til de første.

Vi starter med Fredagsvinbar 7. juni - lørdagsfrokost 8. juni - og fællesspisning hver onsdag fra 12. juni.

Råvandring

Naturvandring og dinner – SØNDAG 28. JULI KL. 13
Camillos Sommerkøkken inviterer til ‘råvandringer’ i naturen omkring Tversted. Med naturvejleder Villy Hansen i front går vi på opdagelse – og samler, hvad skov og strand har at byde på lige nu. Klokken 13:00 mødes vi i skolegården på Tversted Skole og tager i samlet flok ud i det grønne omkring Tversted. Efter nogle timers ’skattejagt’ i selskab med Villy og Camillos Køkken, tager vi tilbage til skolens køkken, hvor vi sammen skaber og nyder et måltid ud fra de råvarer vi har fundet.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tel. 40636899. Pris per person: kr. 280,-, børn under 12 år halv pris. Middagen og et glas vin dertil er inkluderet i prisen, og derudover kan vin, øl og sodavand købes i baren. Medbring en pose eller rygsæk og ‘fornuftige’ sko.

Vi har en ny ‘råvandring’med Villy tirsdag 6. august, der også starter kl. 13:00 i skolegården.

Foto-kursus 25/7

Fotoinspirationskursus i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Torsdag 25/7 kl. 9:30-18:30: Tag bedre madbilleder!

Med holdet bag kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“; fotograf Malthe Ivarsson, designer & illustrator Helle Marietta og forfatter & kok Jørgen Smidstrup.

Kurset starter kl 9:30 med kaffe, the, friskbagt brød – og intro til kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen“, arbejdet med bogen og bogens mange billeder. Præsentation af en række fotos fra bogen. Vi fortsætter med oplæg og samtaler omkring lyssætning, basis-kamerateknik, styling, props, gode idéer, tips og tricks.

Vi laver og spiser frokost sammen – og fotograferer selvfølgelig retterne. Eftermiddagen går med flere foto-opgaver – der bliver også tid til at se på dine egne billeder og til at dele tanker og idéer med os og resten af gruppen. Vi slutter dagen med at se på dagens billeder, et glas vin eller en sodavand – og feedback på billederne.

Tough work in the studio. Photo Malthe Ivarsson.

Kurset er åbent for alle – medbring dit bedste kamera, også gerne en laptop, en notesbog og et nysgerrigt sind. Kurset koster kun kr. 500 inkl. morgenmad, frokost og et glas vin. Kurset foregår i og omkring køkkenet på Tversted Skole. Tilmelding og yderligere info tel 40636899 email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Salade niçoise fra “Mad, der får folk til at tale sammen“, foto Malthe Ivarsson

“Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ er en bog om alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad. Om, at hvis vi gør os umage, påvirker det os, det påvirker det vi taler om, det vi spørger til, og den måde vi svarer på. Bogen, der udkom i september 2017, har stor succes og har fået sit helt eget liv ude omkring i de danske hjem. Den er fyldt med opskrifter, historier – og mere end 175 fotos.

Brussel sprouts from our cookbook. Photo Malthe Ivarsson
Madmarked i Palermo, foto Jørgen Smidstrup
Spritz fra “Mad, der får folk til at tale sammen“. Foto Malthe Ivarsson
Wonderful pasta! Fra “Mad, der får folk til at tale sammen“. Foto Malthe Ivarsson

Hold øje med hjemmesiderne http://camilloskitchen.com/ og https://www.tverstedskole.dk/da/

Facebook: CamillosKitchen & Tversted Skole

Instagram: camillos_kitchen & tversted_skole

Morgenmad

- opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Frokost / varm mad

- Opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Aftenbuffet

- Opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Fællesspisninger

Hver onsdag i juni, juli og august vil der være fællesspisning i skolens spisesal. Fællesspisningen har ofte et tema og én eller flere gæstekokke.

Start 12. jun, 2019 - hvor Camillos Køkken er vært

Spisestuen