Skolens køkken

Camillos sommerkøkken på Tversted Skole

I sommeren 2019 rykker Camillos Køkken ind på Tversted Skole. Her byder vi på ugentlige fællesspisninger, pop-up-middage, fredagsvinbar, lørdagsfrokoster, sommerbutikken "Camillo & Marietta" og meget mere.

Maden i Camillos sommerkøkken vil være et miks af dansk sommer, italiensk varme og fransk charme - krydret med smag, farver og inspiration fra den store øvrige verden. Camillo vil gå på opdagelse hos de nordjyske producenter, for at finde friske, lækre og meget gerne økologiske råvarer. Camillos køkken skaber madoplevelser, events og middage i Danmark og i udlandet - og er dét, man på moderne dansk vil kalde en pop-up-restaurant. Bag potter og pander står parret Helle Marietta og Jørgen Smidstrup - der til daglig jonglerer med mad, grafisk design, kommunikation og kreative projekter i Danmark og Berlin. Helle og Jørgen har i de sidste fem år nydt deres somre i Tversted, og har efterhånden en stærk tilknytning til området, Tversted Skole og folkene i byen. I år vender de så tilbage til Tversted Skole, hvor de før har disket op med Camillos Køkken.

 

I den lille sommerbutik "Camillo & Marietta" vil du kunne finde nøje udvalgte købmandsvarer og produkter til køkken og kreative øjeblikke. Du finder også plakater, postkort og kogebogen "Mad der får folk til at tale sammen"  fra Camillos Køkken - en kogebog fyldt med historier, billeder og opskrifter, der alle hylder det fælles måltid.

I løbet af sommermånederne vil Camillos Sommerkøkken invitere til en lang række af arrangementer på skolen. Du kan følge med vores hjemmeside - og allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen til de første.

Vi starter med Fredagsvinbar 7. juni - lørdagsfrokost 8. juni - og fællesspisning hver onsdag fra 12. juni. 

 

Råvandring

Naturvandring og dinner – SØNDAG 28. JULI KL. 13
Camillos Sommerkøkken inviterer til ‘råvandringer’ i naturen omkring Tversted. Med naturvejleder Villy Hansen i front går vi på opdagelse – og samler, hvad skov og strand har at byde på lige nu. Klokken 13:00 mødes vi i skolegården på Tversted Skole og tager i samlet flok ud i det grønne omkring Tversted. Efter nogle timers ’skattejagt’ i selskab med Villy og Camillos Køkken, tager vi tilbage til skolens køkken, hvor vi sammen skaber og nyder et måltid ud fra de råvarer vi har fundet. 

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tel. 40636899. Pris per person: kr. 280,-, børn under 12 år halv pris. Middagen og et glas vin dertil er inkluderet i prisen, og derudover kan vin, øl og sodavand købes i baren. Medbring en pose eller rygsæk og ‘fornuftige’ sko.

Vi har en ny ‘råvandring’med Villy tirsdag 6. august, der også starter kl. 13:00 i skolegården.

 

Hold øje med hjemmesiderne http://camilloskitchen.com/ og https://www.tverstedskole.dk/da/

Kontakt & Info: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tel. 40636899

Facebook: CamillosKitchen & Tversted Skole

Instagram: camillos_kitchen & tversted_skole

 

Morgenmad

Morgenmad

- opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Frokost / varm mad

Frokost / varm mad

- Opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Aftenbuffet

Aftenbuffet

- Opdateres i forbindelse med sommerens kursussæson 2019 -

Fællesspisninger

Fællesspisninger

Fællesspisninger
Hver onsdag i juni, juli og august vil der være fællesspisning i skolens spisesal. Fællesspisningen har ofte et tema og én eller flere gæstekokke.

Start 12. jun, 2019 - hvor Camillos Køkken er vært

Spisestuen

Spisestuen

Spisestuen (50 personer)

Gymnastiksalen

Gymnastiksalen

-

Gymnastiksalen (100 personer)

Galleriet

Galleriet

Galleriet (50 personer)


Kommende aktiviteter

Fredagsvinbar - og frokost

Fredagsvinbar - og frokost

Fredag, 19 Juli 2019

Lørdagsfrokost

Lørdagsfrokost

Lørdag, 20 Juli 2019

Skaftevævning

Skaftevævning

Mandag, 22 Juli 2019

Fællesspisning

Fællesspisning

Onsdag, 24 Juli 2019