Bente Winther

Væver Bente Winther

Bente er den daglige leder og underviser i vævestuen på Tversted Skole. Som uddannet lærer, med både billedkunst, syning og vævning som speciale, har Bente undervist både børn i folkeskolen og voksne på aftenskolehold, og de mange års erfaring har gjort Bente til den dygtige væver, hun er i dag.

I skolens vævestue finder I alt indenfor håndværket: bl.a. skaftevæv, billedvæv og alt udstyret til rammevævning for børn. Som gæst i vævestuen vil du opleve et engagement fra både undervisere og andre elever - "væve"fællesskabet herinde inspirerer på kryds og tværs, mens vi eksperimenterer med både materialer og teknikker - og oplever et vævefag i stadig spændende udvikling.

Se gerne nedenfor for kursusoplysninger. Lige nu danner vævestuen rammer om aftenskolens 6. sæson.

Vær opmærksom på at vævepladsen ikke kan lejes uden booking af kursusplads.

Med en bred og solid erfaring og med en stadig nysgerrighed i forhold til at anvende forskellige materialer, har Bente givet Tversted Skoles vævestue et dejligt liv, hvor både skaftevæve, billedvæve og små pin-loom rammer er i flittigt brug hos børn og voksne kursister

Kommende aktiviteter i vævestuen, 2019:

Maj/August:

Ugekurser i skaftevævning, for begyndere og øvede.

Uge 21 + 26 + 30, fra mandag til fredag.

Tid: kl. 10.00-16.00

Pris: 2500, inkl. kaffe/te og frokost.

Weekendkurser i billedvævning:

Vi begynder med at finde motivet vha. vores tegninger: med farver, blæk og kulblyanter. Herefter væver vi en lille gobelin.

Tid: 18-19. maj + 15-16. juni + 27-28. juli, kl. 10.00-16.00

Pris: 1000kr, pr. to-dages lektion, inkl. kaffe/te og frokost

Børne/voksendage:

Viklevævning/væv på små rammevæve - kvadrater, som vi syer sammen til forskellige dyr.

Tid: 2. juli + 6. august + 17. oktober, kl. 10.00-16.00

Pris: 450kr for et barn i følge med en voksen. Materialer fåes i vævestuen

Drop-In i Vævestuen

På flg. dage: 27-28. juni eller 4-5. juli eller 1-2. august, åbner vævestuen. Kom og afprøv vævekunsten ... måske er det noget for dig?

Kontakt Bente på mail eller på sms 28770745 for tilmelding og yderligere oplysninger.

Skaftevævning for begyndere og øvede:

12 ugentlige kursusaftener i efteråret 2019 (start 4. september)

Tid: kl. 18.00 - 21.00

Pris for 12 lektioner: 1800kr