Lene Bornak

Papirmageri

Vi kalder os MoreMinds, fordi vi gerne inviterer kursister, kunsthåndværkere og kunstnere indenfor, så vi kan lære af hinanden, og nye projekter - og venskaber - kan opstå. Vores arbejde skal være utraditionelt, givende og inspirerende, for kun ad denne vej opnåes de gode resultater. Er det sjovt, bli´r det godt!

I papirmageriet fremstilles håndstøbt papir til trykkeret, men også andre mindre opgaver for kunder tager form. Papiret kan være fremstillet af traditionelle bomuldsuldfibre, plantefibre fra Østen eller fra naturen omkring Tversted, hvor vi bor. I gangen foran papirmageriet står en lille Hollænder, som vi erhvervede for år tilbage - en trofast arbejdshest, til fremstilling af papirmasse. De nyfødte ark presses i papirmageriet, og efter tørring presses de færdige ark i trykkeriet, klar til print!

Løbende afholder vi kurser og workshops i papirmageriet, som henvender sig til øvede nørder, til børn og til amatører. Har du et konkret projekt, er du velkommen til at kontakte os.

Lene Maan Bornak kontaktes på tlf. 23260251 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kommende aktiviteter

Shibori og Broderi

Shibori og Broderi

Lørdag, 20 Februar 2021

Shibori og Broderi

Shibori og Broderi

Lørdag, 27 Marts 2021