Søren Bornak

Trykkeri

 Vi kalder os MoreMinds, fordi vi gerne inviterer kursister, kunsthåndværkere og kunstnere indenfor, så vi kan lære af hinanden, og nye projekter - og venskaber - kan opstå. Vores arbejde skal være utraditionelt, givende og inspirerende, for kun ad denne vej opnåes de gode resultater. Er det sjovt, bli´r det godt!

På traditionel vis fremstiller vi, med typografier og håndsats, tryk af bl.a. plakater, logo, kort og invitationer, notesblokke og gavemærker. Oftest anvender vi genbrugsmaterialer som f.eks. plastic, planter og træ, for at opnå en bestemt struktur der danner bund for det traditionelle bogtryk.

Værkstedet råder over 2 fluesmækkere, en korrekturpresse og en Heidelberg vingeautomat. Endvidere har vi typografier i både bly og træ i skuffer og skabe.

Løbende afholder vi kurser og workshops i letterpress. Kurserne henvender sig til øvede nørder, til børn og amatører. Har du et konkret projekt, er du velkommen til at kontakte os

tlf: 40115665 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kommende aktiviteter

Strik i To Dage

Strik i To Dage

Lørdag, 03 Juli 2021

Væv på Trend

Væv på Trend

Onsdag, 14 Juli 2021

Væv på Trend

Væv på Trend

Onsdag, 28 Juli 2021

Væv på Trend

Væv på Trend

Onsdag, 04 August 2021