Udlejning af lokaler

September 2018: Tversted Skole danner ramme om et studieophold for en svensk teatertrup. Leje af Gymnastiksal, Gæstehus og Galleri vil derfor ikke være muligt i resten af 2018.

- opdateres løbende -

Syrummet

NAVN: SYRUMMET 1.klasse

Dette klasselokale er møbleret med borde og stole og egner sig meget til klasseundervisning da det også har en stor tavle. Lokalet kan lejes til undervisning.

Gymnastiksalen

september 2018: Gymnastiksalen vil ikke være tilgængelig for udlejning i resten af 2018.

NAVN: GYMNASTIKSALEN

Gymnastiksalen er en traditionel gymnastiksal med ribber, bomme, trapez mm. Gymnastiksalen har endvidere klaver, stor skærm, projektor og lydanlæg, der egner sig til FORDRAG og FILM. Der kan stilles ca.100 stole op i lokalet, men det kan også lejes umøbleret til yoga eller dans, eller med borde og stole til ca. 80 personer. I forbindelse med gymnastiksalen er der et fælles omklædningsrum og 2 brusebade.

Spisestuen

NAVN: Spisestuen

Spisestuen rummer cirka 50 gæster og anvendes til mange formål: vores morgensang, fællesspisninger, måltider v/kursusarrangementer og meget mere. I spisestuen står også klaveret og lokalet lejes ud.

Galleriet

September 2018: Galleriet vil ikke være tilgængelig for udlejning i 2018. - opdateres løbende -

NAVN: Galleriet

Skolens gamle børnehave kalder vi GALLERIET. Børnehaven blev bygget i 2005 og lokalerne er lyse og lune. I disse skønne lokaler findes der nu 3 små lejligheder og den ene af lejlighederne kan lejes for kortere perioder og af personer der har brug for ro, til at skrive, læse, male eller benytte skolens værksteder til større projekter.

Det store rum i Galleriet har køkken med køleskab og professionel opvaskemaskine. Lokalet kan lejes til undervisning og egner sig fint til f.eks. yoga kurser. Det kan dog også lejes som festlokale, hvis man selv ønsker at medbringe mad og drikkevarer.

Lørdag, 06 April 2019

Strik og Broderi