Collager med gelliprint og silketryk

kr.950,00

DATO: Lørdag den 8. juni 2024 kl. 10 – 16;  søndag den 9. juni 2024 kl. 10 – 16 (en-dagskurser)
UNDERVISERE: Collagemagerne, Merete Wulff & Birgitte Steen Hansen
PRIS: Kr. 950,- pr. workshop inkl. materialer. Betalingsfrist 31. maj 2023
UNDERVISNINGSSTED: Papirmageriet, Tversted Skole, Skolevej 11 – 13, Tversted, 9881 Bindslev
TILMELDING: Ring / SMS 22665605 (Birgitte), senest den 15. maj 2023.
MEDBRING: Evt. madpakke og forklæde. Vi byder på kaffe, te og vand i løbet af dagen. Det er muligt at købe frokost i Tversted Skoles Skolekøkkenets café.

Kategori:

Beskrivelse

Gelliprint er tryk med akrylfarve, der bliver lavet på en gelliplade. Printet kan danne et billede i sig selv eller bruges som baggrund i collagearbejde.

Teknikken giver skønne farverige billeder og strukturer, og den er sjov, hurtig og billig. Det gelliteknikken kræver af udøveren, er mere at lære at se det skønne i det, der kommer frem, end at kunne planlægge et bestemt udtryk.
Det er muligt at lave ‘print på print’, at lægge tekst eller udklip på printet, eller evt. arbejde videre med stencils og/ eller plantemateriale. Ofte vil et silketryk kunne ‘samle’ collagen og og give værket ‘prikken over i’et.’

Har du lyst til at lege med teknikken, så kom og vær med i en kreativ, sjov og ‘produktiv’ workshop. Vi tilrettelægger forløbet så du går fra workshoppen med masser af tryk og et eller to færdige værker.

Vi stiller alle materialer til rådighed: Gelliplader, akrylfarver, billeder, udklip, diverse naturmaterialer og et udvalg af papir, der kan trykkes på. Desuden et udvalg af silketryksmotiver.  Du får også en opskrift med fra kurset, så du kan lave din egen plade og arbejde videre med teknikken hjemme.
Kurset er primært en indføring i gelleprint.  Silketryksteknikken snuser vi kun til.

MEDBRING:
Evt. forklæde
Det er muligt at købe frokost på Tversted Skole, men du kan også medbringe madpakke. Vi byder på kaffe og te i løbet af dagen.

 

 

OM ‘COLLAGEMAGERNE’ Merete Wulff og Birgitte Steen Hansen
Vi har 7 års erfaring med gellitryk og collagemageri. Vi har udviklet os ved deltagelse i mange kurser (collage, gelliprint, serigrafi, decoupage), har flere udstillinger bag os og har afholdt mange workshops.
Insta: @Collagemagerne