KURSUS: “Let’s start cooking – paper “

kr.550,00

DATO: Søndag den 14. juli 2024 kl. 10-15
KR. 550,- inkl. materialer,  frokost, kaffe/te
UNDERVISER: Lene Maan Bornak
STED: Tversted Skole, Papirmageriet, Skolevej 11-13, Tversted, 9881 Bindslev
TILMELDING: moremindsdk@gmail.com; SMS: 2326 0251, senest 7. juli 2024
BETALING M-PAY: 23260251
Kurset kræver ingen forudgående forudsætninger

English speaking participants are welcome. Email Lene for full workshop description in English: moremindsdk@gmail.com

Arrangør: MoreMinds Papirmageri

 

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Hvad er papir?
På dette kursus vender vi begreberne lidt på hovedet. De fleste tænker på papir som formidlingsmedie, som noget man køber i butik, der handler med kontor- eller kunstartikler. Det er hvidt, fladt og glat fordi vi skal bruge det til at printe på, tegne, male eller skrive på.
Hvad nu hvis papir ikke skulle bruges til ‘papir’. Hvad er det så? Og hvordan ser det så ud, og hvad kan det så bruge det til?

Med få ingredienser laver papir af fibre, der kan noget forskelligt.  Arkene kan få en struktur, en prægning, rustes med jern eller måske laminerer du emner mellem to ark? Undervejs finder vi hver især en idé til et mindre produkt, – måske en collage, ark, der skal sys sammen med tråd, måske papir til en kunstbog?

Formiddagen bruges til at lære håndværket at kende, vi eksperimenterer og øver os. De ufuldendte ark gemmer vi.  Da teknikken typisk mestres hurtigt, starter vi samtale op om papirets anvendelse, giver hinanden idéer. Efter frokost arbejder alle målrettet mod det konkrete produkt. Jeg glæder mig allerede 🙂

A workshop about paper and discussing what paper is. With few ingredients we will start the process of papermaking, discussing along the way the results and how paper should ‘taste’.