Ophold

OPHOLD

GÆSTEHUSET på TVERSTED SKOLE
Den tidligere lærerbolig er indrettet til Gæstehus for kursister på Tversted Skole. I perioden 1. oktober – 30. april udlejes værelserne også til gæster, der har lyst til at besøge Tversted. Gæstehuset indeholder 3 familieværelser med plads til 5 personer i hvert værelse. På første sal er der 4 rum med 2 senge i hvert rum. Begge etager har to badeværelser, og i stueplan er der også et lille køkken med tilhørende spisestue. I kælderen er der et fælles vaskerum, som må benyttes af alle gæster, der overnatter i Gæstehuset.

GÆSTEHUSET på SKOLEVEJ 14
400 m fra Tversted Skole ligger vores lille hyggelige gård. Hovedhuset er indrettet til gæstebolig med 3 værelser i et plan, et enkeltværelse, et dobbeltsengsværelse og et værelse med 2 enkeltsenge. Huset har et fælles bad og et stort køkken med køleskab, opvaskemaskine og komfur med ovn. Søger man overnatning i flere dage, er det en god idé at booke sig ind her. Der er også vaskemaskine, som man kan bruge.
Omkring gårdens hovedhus er der en smuk, lukket have med gamle træer og beplantninger, som skaber læ og en dejlig ro omkring huset. Huset er klar til udlejning i foråret 2024.

Værelserne på Skolevej udlejes året rundt til både kursister og gæster, der ønsker at besøge Tversted.

Priser på ekstra tilkøb:
En linnedpakke (sengetøj, lagen og to håndklæder) kan tilkøbes for 100 kr.
Et ekstra håndklæde kan tilkøbes for 50 kr.
En ekstra 5. opredning på familieværelserne kan tilkøbes for 200 kr.