Sy- & pileværksted

SY – & PILEVÆRKSTED

I det, der før var skoleinspektørens kontor, er der blevet skabt et kreativt rum, hvor søstrene Lisbeth og Kirsten deler værksted. Hver torsdag står dørene åbne, men om sommeren er de at finde i værkstedet de fleste dage, hvor de altid er klar til en snak med de besøgende.

LISBETH ANDERSEN – SYVÆRKSTED

Som uddannet konfektionstekniker og dameskrædder er der næsten ingen grænser for hvad Lisbeth kan fremstille på systuen. Her er kodeordene upcycling og genbrug. Kom forbi systuen og se udvalget i bukser, alpackaer, jakker, kaffebrikker, nederdele, julehjerter mm. 

Den første lørdag i måneden (i vinter/efterårs-perioden) samles alle sy-nørder på skolen. Vi byder indenfor til hyggelige sy-dage hvor vi får syet og snakket en masse.  Her medbringer vi symaskine – ideer til syprojekter – madpakker og ej at forglemme; kage til kaffen. 
ALLE ER VELKOMNE.

For mere information kontaktes Lisbeth på mail: sandager46@pc.dk

Kontakt
Lisbeth Andersen
Telefon: 51989802
Mail: sandager46@pc.dk

Åben: Hver torsdag og når døren er åben.
Alle er velkomne i det arbejdende værksted.

KIRSTEN THOMSEN – PILEVÆRKSTED
Flet, flet, flet og mere flet. Kirsten holder utrolig meget af håndværket og dets mange muligheder. Hun fletter i alle farver og størrelser; både kurve, ophæng, fuglefoderhuse, fisk med glasøjne, kranse og meget andet.

Der vil blive kurser i pileflet. Se kursuskalenderen.

Kontakt
Kirsten Thomsen
Telefon: 30589429
Mail: lind@has.dk

Åben: Hver torsdag og når døren er åben.
Alle er velkommen i det arbejdende værksted.